Termékeink

ProfilGate® go

Az innovatív tisztító rendszer

Sok esetben alábecsülik a dolgozók és a szállítókocsik által a gyárak érzékeny tárolási és előállítási területeire bejuttatott szennyeződés és piszok jelentőségét és mértékét. Először a bejárati zóna szennyeződik. Az ezután érkező személyi-és járműforgalom egyre tovább juttatja a szennyeződéseket a gyártási területek érzékenyebb részeire. Mindezidáig a piszok eltávolítására a tisztítógépek jelentették az egyetlen megoldát, amely berendezéseket nagy erőfeszítések árán vezettek be.

A ProfilGate® használatával ez a probléma közvetlenül megoldható már a bejárati zónában! A cipőtalpakhoz és a járművek görgőihez tapadó szennyeződések akár 90% -a eltávolítható közvetlenül a bejárati zónában. A ProfilGate® rácsok könnyen kiemelhetőek és tisztíthatóak.

A ProfilGate® go-t kifejezetten ipari környezetben végzett aktív talptisztításra fejlesztették ki. A hosszú sörték különösen megbízhatóan tisztítják a durva profilú munkavédelmi cipőt is. A tisztítószakaszba belépve a ferde sörték lefelé mozognak, és eközben aktívan tisztára dörzsölik a cipőtalpakat. Talajra történő telepítés esetén emelőkocsi és más vontatójármű is használható az áthaladásnál. A fekete-fehér sörték semleges módon illenek bármilyen környezetbe.

Leírás

Előnyök

  • Nincs szükség hálózati csatlakozásra
  • A szennyeződés és a nedvesség minimalizálása
  • Talajszint alatt vagy a talaj feletti telepítés
  • Karcolásoktól védett padlók

    Hozzájárulok a megadott adataim kezeléséhez.
    Adatkezelési tájékoztató»