s_hcs1
Neptun HCS1
Higiénia rövid tisztítási idővel.
s_profilgate_go
ProfilGate® go
Az innovatív tisztítórendszer.
s_service
Minőségi szolgáltatás
A megbízható üzemeltetéshez.

Ipari cipőtisztítő berendezések

HEUTE  Maschinenfabrik – minőségi szolgáltatás több, mint 100 éve

A Heutét Németországban alapították, 1905-ben. 1945-ben a cég kifejlesztette, majd megépítette a világ első teljesen automatikus cipőtisztító gépét szállodai használatra. A gépeik irániti igény az évek során annyira megnövekedett és kiteljesedett, hogy szériagyártásba kezdtek annak érdekében, hogy lépést tarthassanak a növekvő piaccal. Napjainban a Heute még mindig a világ legjobb cipőtisztító gépeit gyártja, de emellett a házon belül megszerezett óriási szakértelmét arra is használja, hogy cipőtalp tisztító ipari rendszereket álltson elő, illetve egyedi megrendelésre az autóipar számára is készítenek tisztító rendszereket.

2000-ben a Heute kifejlesztette a világ első elektromos működtetésű keréktisztítóját az élelmiszeripar részére, ami nemcsak megmosta, de fizikailag lesúrolta és fertőtlenítette is a gyárterületen belüli forgalom ellátását végző járművek kerekeit, amikor azok magas kockázatú területekre hajtottak be. 2007-ben a cég kifejlesztette a ProfilGate-et, ami egyszerűen csak mechanikus működésű, ám ezzel egyidőben egy teljesen automatikus, igen aktív keréktészítító rendszer. Ennek teljesítményéről annyira megbizonyosodtak, hogy 2008-ban a Heute nemzetközi szabadalomért folyamodott, amelyet meg is kapott.

A Heute több mint 100 év mérnöki tapasztalattal rendelkezik, és folytatja a tartós használatra készített ipari tisztítógépek portfoliójának bővítését, valamint ezen berendezések gyártását is. Szakértelmével és folyamatos innovációval a higiénia és a tiszító berendezések előállítása területén, a Heute folytaja mind a berendezéseinek gyártását, mind pedig a kor kívánalmait meghaladó innovatív megoldások megvalósítását.