Csillogás egy mosollyal
Csillogás
egy mosollyal.
Nemes bőr
Nemes bőr.
Nemes megjelenés.
A legjobb kezekben
A legjobb kezekben.

Cipőtisztító gépek

A cipőtisztító gépek a szenvedélyünk!

Ez a HEUTE cégfilozófiája.

Már a 18. században, Honoré de Balzac francia költő is megállapította, hogy egy lelkes megfigyelő mindig pontosan megismerheti, hogy kivel is van dolga, ha az adott ember cipőjére pillant.

Bár ez napjainkban – a sneakerek, loaferek és a koptatott lábbelik korszakában – már nem is olyan egyszerű, de még mindig érvényes az a tényező, hogy a jól karbantartott cipők egyszerűen több ragyogást adnak hozzá viselőjük személyiségéhez.

A cipő teljessé teszi és individualizálja megjelenésünket – és üzeneteket is közvetít. A tiszta lábbeli azt az üzenetet hordozza, hogy viselője nagyra becsüli az őt körülvevő embereket és környezetét. Ez a filozófiánk több mint 100 éve. A HEUTE cipőtisztító gépek megőrzik az értékeket és gondoskodnak az Ön jó stílusáról.

„Soha nem akartuk a legnagyobbak lenni, csupán a legjobbak.” Ez az idézet August Heute-tól származik, és a cég 1905-ös alapítása óta a vállalat nemzedékről nemzedékre továbbra is hű maradt ehhez az alapelvhez.

A HEUTE cipőgépek gyártójaként kezdte meg tevékenységét. 1950-ben a gyártás a cipőtisztító gépek és az ezekhez hasonló termékek, például a cipőtalpak és a rakodókocsik görgőinek tisztítását végző berendezések felé irányult.

A több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás napjainkra már az egész világra kiterjed azt a célt állítva maga elé, hogy a kiváló minőségű gépeit a vásárlói igényeknek megfelelően gyártja.

A HEUTE cipőtisztító gépek Németországban és külföldön is jól ismertek, és világszerte exportálják őket.

A HEUTE gépeit a „Made in Germany” minőség különbözteti meg a piacon elérhető egyéb hasonló termékektől. És mindezt a cég annak köszönheti, hogy az ipar legjobb eszközeivel rendelkezik: tapasztalattal, szakértelemmel és a legkisebb részletekre is kiterjedő odafigyeléssel.

A HEUTE cipőtisztítógépek felépítése erős, emellett nagy nyomatékú motorokkal vannak felszerelve. Így biztosítja a német gyártó a felhasználói biztonságot és a gép tartósságát egyidejűleg.

Az Axios Kft. 2005 óta a HEUTE cipőtisztító gépek és berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója.