Bemutatkozás

A cipőjavító gépek gyártásával foglalkozó A. & W. HEUTE céget 1905-ben alapították.

Napjainkban még mindig nagyon sok helyen − így Magyarországon is − munkában találhatók ezek a régi gépeik például cipészműhelyekben, s ma is a legfontosabbnak tekintik, hogy újabb termékeiket ugyanaz a megbízhatóság, gondos gyártási eljárás jellemezze, mint ahogy már a kezdetekben is.

Ezek a gépek több évtizedes használat után is ugyanazt a minőséget képviselik, sőt a mai tömegtermékpiacon, ahol jó esetben is csupán néhány évre terveznek bármit, szinte hihetetlennek tűnik elhasználhatatlanságuk.
Az embernek kézzel foghatóan az az érzése − ahogy ezt a mai napig is az „első számú” reklámként helyezik előtérbe −, hogy tényleg életre szólóak ezek a gépek.

1945-ben készítették el az első szállodai cipőtisztító gépet, amely hamarosan standard (szabvány) gyártásra került.
Ma igen széles a cég termékskálája: a háztartási használatra való praktikus cipőtisztítótól a hotelekben, irodaházakban és egyéb intézményekben használatos egyszerűbb vagy exkluzívabb cipőtisztító gépeken át egészen a már néhány évtizede különböző ipari célokra alkalmazott cipőtalptisztító egységekig és nagy berendezésekig.

A több mint 100 éves családi vállalat tevékenysége az egész világra kiterjed, annak köszönhetően, hogy a vásárlók igényeinek megfelelően mindig a legmagasabb színvonalú és egyedi termékeket tudta előállítani.
A HEUTE cipőtisztító gépek jól ismertek Németországban csakúgy, mint külföldön − kiváló minőségű berendezéseiket az összes kontinens több mint 40 országába exportálják. A gyártás minősége és a választék sokfélesége lehetővé teszi, hogy vásárlóink összes igényét ki tudjuk elégíteni.
A HEUTE-GARANCIA az összes, a gépekbe beépített technikai alkatrészre vonatkozik.
A HEUTE cipőtisztító gépek minden minőségi követelménynek és nemzetközi szabványnak megfelelnek.
Az Axios Kft. 2005 óta a HEUTE cipőtisztító gépek hivatalos magyarországi forgalmazója.

confirmation-big