StepGate Dry

0,00 Ft

StepGate Dry

0,00 Ft

A rozsdamentes acél Step Gate összekapcsoló rendszer ideális az érzékeny gyártási területekhez vezető bejáratok számára. Belépéskor a cipőtalpakat mechanikusan és vízzel is megtisztítják a berendezés rézsútosan elrendezett, szabadalmazott kefecsíkjai.

A StepGate speciális design-ja arra kötelezi a felhasználót, hogy számos lépést megtegyen a berendezés tisztító felületén. A rozsdamentes acél oldalkorlát biztonságos kapaszkodást ad és garantálja, hogy a tisztítófelület teljes hosszán megtörténik a keresztülhaladás és a gép használata.

A rozsdamentes acél Step Gate összekapcsoló rendszer ideális berendezés az érzékeny gyártási területekhez vezető bejáratok számára. Belépéskor a cipőtalpakat mechanikusan és vízzel is megtisztítják a berendezés rézsútosan elrendezett, szabadalmazott kefecsíkjai.

A StepGate speciális dizájnja arra kötelezi a felhasználót, hogy számos lépést megtegyen a berendezés tisztító felületén. A rozsdamentes acél oldalkorlát biztonságos kapaszkodót biztosít és garantálja, hogy a tisztítófelület teljes hosszán megtörténjen a keresztülhaladás és a gép használata során.

A tisztítási folyamat még teljesebbé tehető vegyszerek, fertőtlenítő- és tisztítószerek hozzáadásával.
A rozsdamentes acélból készült alsó üzemanyag-tartály töltés szintje meghatározza a tisztítás típusát. Ha a töltés szintje a védőrács felső pereme felett van, a talpak intenzív vizes tisztítást kapnak, míg ha a töltési szint a védőrács pereme alatt marad, a cipőtalpak csak be lesznek nedvesítve a kefék kapilláris működése révén.
A Step Gate Dry modell nemcsak a Step Gate alapos tisztító hatását nyújtja, hanem hatékonyan csökkenti a folyadék használatát is. Ezt a Dry Pad biztosítja, ami egy speciális rozsdamentes acélból készített rácson kifeszített ultra felszívóképes gyapjúréteg.
Nincs szükség tápegységre, vízellátásra, szennyvízelvezetésre. Ez teszi ideálissá a StepGate rendszert különféle alkalmazásokra. A folyadék kényelmesen folyik el egy golyós szelepen keresztül. Ráadásul a StepGate még mozgatható is annak köszönhetően, hogy villás targoncával felemelhető, és így a berendezés tisztítása is nagyon könnyűvé válik.

Tömeg 135 kg
Méretek 79.2 × 194.3 × 118 cm